Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4. El peix · El marisc · Els cefalòpodes

Nº:
4
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412224085
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-122240-8-5
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
Història de la cuina

Descuento:

-5%

Antes:

30,00 €

Despues:

28,50 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions hist.riques,
 lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques
 d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat
 i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les
 millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que
 des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on
 es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a  compendiar
 la hist.ria d'aquesta cuina. En aquest quart volum ens ofereix centenars de
 monografies i de receptes de peix, de marisc i de cefal.podes (sípies,  calamars
 i pops). Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut
 hist.ric, filol.gic, literari i cultural d'uns plats que conformen el corpus de la
 cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.
 «Aix. és una obra d'art», Ferran Adrià
 «Una obra magna», Xavier Graset
 «Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt
 important», Colman Andrews
 El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi
 Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards

Otros libros del autor en Copi Rey

Materia en Copi Rey

  • COMER ES UNA HISTORIA -5%
    Titulo del libro
    COMER ES UNA HISTORIA
    Caballero, Óscar
    Planeta
    ¿Quién inventó las primeras conservas? ¿Cuándo surgió el primer restaurante? ¿Quién enseñó a Europa e...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    18,95 €18,00 €

  • Més cuinetes -5%
    Titulo del libro
    Més cuinetes
    Fermí Puig Botey
    Columna edicions
    Fermí Puig condueix la secció setmanal Cuinetes del programa El món a Rac1. El 2009 algunes de les receptes ...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • Alimentación ecológica: la nueva BioDieta -5%
    Titulo del libro
    Alimentación ecológica: la nueva BioDieta
    Nº 2E
    Maripi Gadet Castaño
    Arcopress
    ¿Otra guía más de alimentación BIO? ¡No! Este libro contiene todas las  claves más novedosas para que apr...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    17,00 €16,15 €

  • CUINA CATALANA TEMPORADA -5%
    Titulo del libro
    CUINA CATALANA TEMPORADA
    AA.VV
    Susaeta ediciones
    En aquest llibre, la Dolors Mateu, més coneguda en el món de la cuina i a internet com la Dolorss, ens propos...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • AVENTURA DEL VINO, LA -5%
    Titulo del libro
    AVENTURA DEL VINO, LA
    OLDENBURG, FEDERICO
    Vinologo
    ¿Quieres descubrir el gran secreto del vino? ¿Sabes por qué los romanos llevaron la costumbre de beberlo a t...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    10,95 €10,40 €

Editorial sidilla en Copi Rey