AA.VV
Descuento:
-5%Antes:
Despues:
17,05 €Remenat d'ous de perdiu amb cranc i espárrecs, cavall estofat amb nous i pomes, tonyina a la pedra amb ginebre i ruca... A partir d'una seixantena de receptes inspirades en els aliments del paleolític, aquest llibre representa una nova -i molt vella- manera de menjar, la que está lligada a l'alimentació dels nostres avantpassats més remots. Aleshores no hi havia gaire varietat. Els ápats consistien básicament en alló que procurava la naturalesa: verdures, herbes, fruites, ous, llavors, bolets i fruits secs, carn i peix de tant en tant, i poca cosa més. Aliments naturals i frescos i, per tant, altament saludables. Les societats caÇadores i recol·lectores no tenien llibres de cuina ni receptaris. Per saber qué menjaven, el llibre compta amb l'arqueóleg Eudald Carbonell i la seva col·lega i periodista Cinta S. Bellmunt. Ningú millor que ells poden endinsar el lector en la dieta páleo i fer que en gaudeixin a les seves cuines. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"