Aves

Aves

Editorial:
Visor editorial
EAN:
9789875224674
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-987-522-467-4
Páxinas:
80
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
COCINA PASO A PASO

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído

Materia en Copi Rey

  • Cocina vegetariana -5%
    Titulo del libro
    Cocina vegetariana
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    3,95 €3,75 €

  • GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2025, LA -5%
    Titulo del libro
    GUIA DE VINS DE CATALUNYA 2025, LA
    ia Alcover, Jordi - Naranjo, Silv
    Sudversiva lectura
    La Guia de Vins de Catalunya arriba a la seva setzena edició amb la intenció de fer un balanç de tot el que ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,90 €23,66 €

  • A TAULA AMB EIXIMENIS -5%
    Titulo del libro
    A TAULA AMB EIXIMENIS
    Armengol, Cristina
    Bop
    No disponible

    12,00 €11,40 €

  • DECORAR PASTELES -5%
    Titulo del libro
    DECORAR PASTELES
    Parra, Belén
    Rba
    ¿Te gustaría presentar tus pasteles como un verdadero profesional? Aplica merengue con la manga pastelera y e...
    No disponible

    15,00 €14,25 €

  • La cuina del 1714 -5%
    Titulo del libro
    La cuina del 1714
    Ruta
    Comanegra
    Com era la gastronomia catalana del 1714 Grácies a aquest llibre no només la podrem conéixer, sinó elaborar...
    No disponible

    15,00 €14,25 €

Visor editorial en Copi Rey