Història de la cuina catalana i occitana

Història de la cuina catalana i occitana. Els bolets · Mandonguilles i croquetes · Caragols i granotes · El fetge gras · P

Nº:
8
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412980677
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-129806-7-7
Páxinas:
940
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
Próximo lanzamento! Dispoñible dende o 15-10-2025
Colección:
Història de al cuina

Desconto:

-5%

Antes:

38,00 €

Despois:

36,10 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres  amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest vuitè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de bolets, mandonguilles i croquetes, caragols i granotes, fetge gras, pa i companatge i coques i panades. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats i dunes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important duna sèrie molt important», Colman Andrews

Outros libros do autor en Copi Rey

Materia en Copi Rey

  • Mermeladas y confituras en su despensa
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    Mermeladas y confituras en su despensa
    Cornelia Schinharl
    Editorial everest
    ¿Cómo serían las mermeladas y las confituras hechas en nuestra propia cocina? Aquí encontrarás originales ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

  • De la tierra al plato -5%
    Titulo del libro
    De la tierra al plato
    Koerper, Joaquin
    Rba
    El prestigioso cocinero Joaquín Koerper, cuya cocina ha sido premiada con varias estrellas Michelin, nos ofrec...
    No disponible

    42,00 €39,90 €

  • Cómo funciona la alimentación -5%
    Titulo del libro
    Cómo funciona la alimentación
    Nº 00000
    VV. AA.
    Dorling kindersley (dk)
    Una guía visual fácil de entender sobre la alimentación y la nutrición. Conoce los conceptos clave sobre lo...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    21,90 €20,81 €

  • LA COCINA TIPICA DE MADRID
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    LA COCINA TIPICA DE MADRID
    MARTINEZ LLOPIS, MANUEL / ORTEGA, SIMONE
    Alianza editorial
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    33,28 €31,62 €

  • EL GRAN LIBRO DE COCINA -5%
    Titulo del libro
    EL GRAN LIBRO DE COCINA
    Telva
    Logintegral
    No disponible

    10,00 €9,50 €

Editorial sidilla en Copi Rey